En trygg plats för dina saker

Det här är Eriksbergsförrådet

VARFÖR SKALL DU HYRA FÖRRÅD UTAV ERIKSBERGSFÖRRÅDET?

Kanske skall du resa bort en längre period, flytta utomlands eller kanske flytta ihop med någon? Du kanske ska flytta till mindre bostad eller behöver förvara dina saker tills du har tillgång till ditt nya boende? Oavsett anledning så kan det uppstå situationer då man inte har plats för sina saker.

Ingen bindningstid
Välj själv storlek på förrådet
Isolerat , 15 grader
Inga dolda avgifter

Vill du säga upp förrådet är det bara att göra det innan den 15e i varje månad så avslutas abonnemanget.

Säkra förråd

SÄKER MAGASINERING OCH FÖRVARING UTAV DINA PRYLAR

Har Ni ont om plats , dem flesta lägenheter och hus har små förråd så det är inte alltid det räcker för att få plats med alla saker. Är Ni fler i familjen så blir det en hel del saker som behöver utrymme. Att hyra förråd ger dig inte bara mer plats utan även trygghet då du vet att det är personer som håller koll på dina saker. Ibland kanske du behöver tillfällig förvaring då du ska ut och resa under en längre period och då är det perfekt att hyra ett förråd.Med ett förråd kan du som kund enkelt komma åt dina saker genom att ta dig in med en personlig kod som du får när du lämnar in dina saker. Detta gör att du när som helst kan hämta något eller om du bara vill titta till sakerna. Säkerheten är otroligt viktig för att kunderna ska känna sig trygga, därför finns det videoövervakning dygnet runt, samt att korridorerna är ordentligt upplysta.

Tillgänglighet

ÖPPETTIDER TILL DITT FÖRRÅD

Måndag-Fredag       06.00 – 23.00
Lördag                       06.00 – 23.00
Söndag                      06.00 – 23.00

Personlig service

FÖRVARA BOKFÖRINGEN, CYKELN, SEGEL ELLER DYNOR HOS OSS

Förråden finns i olika storlekar beroende på hur mycket saker du har samt hur stora de är. Det kan ibland vara svårt att veta exakt hur stort förråd just du behöver för dina saker. Oftast behöver du mindre plats än vad du tror. Förråden har stålväggar och egen dörr vilket gör att förvaring av cykel eller förvaring av utemöbler är helt säker. Du kan förvara allt ifrån kläder, hyllor, till samtliga möbler. Ifall du som företagare behöver förvara dina produkter här så är det säkert och du kan till och med lämna din bokföring i ditt förråd. Att hyra förråd här gör att dina saker är säkra och du kan som sagt förvara det mesta det finns dock begränsningar för vad som går att förvara. För att veta mer om vart de här begränsningarna kan du läsa under Allmänna bestämmelser.

Mer om oss

VILKA DRIVER ERIKSBERGSFÖRRÅDET?

Vi är 4 vänner som startat upp denna förrådsverksamhet tillsammans. Jan driver en liknande anläggning i Skärhamn, Getingboet.se.
Vår målsättning är att tillhandahålla småförråd i nära anslutning till boendet utan att använda bil och det skall vara tryggt och säkert med kameror och larm.

Kontakta oss

Telefon: 031-18 81 18
E-post: info@eriksbergsforradet.se

Vi svarar så snart vi kan under våra öppettider, 08.00 – 17.00 alla vardagar

Postadress

Eriksbergsförrådet
Sjöportsgatan 8
417 64 Göteborg